square

Festrulltårta


Riverbend´s festrulltårta

3 ägg
2dl socker
3dl riven kokos
3/4dl potatismjöl
1½tsk bakpulver
Riven kokos
(1-2 msk socker)

Fyllning:
75g margarin eller smör
1½dl florsocker
1½dl marsánkräm

Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
Blanda kokosflingor, potatismjöl och bakpulver.
Vänd ner blandningen i äggsmeten.
Bred ut kakan på ett bakplåtspapper i en långpanna.
Grädda kakan mitt i ugnen i 250 grader ca 5minuter.
I varmluftsugn i 225 grader i ca 8 minuter.
Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper bestrött med kokosflingor och ev.
lite socker.
Gör fyllningen. Koka marsánkrämen enligt anvisning på förpackningen.
Rör matfett mjukt och smidigt med florsockret.
Klicka i marsánkrämen lite åt gången under kraftig omrörning.
Det går även bra att göra kallrörd marsánkräm. Gör då den tjockare.
Bred krämen på kakan och rulla ihop.

Lycka till!